Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in je winkelmand.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn? Of loop je misschien vast bij het inmeten? Maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar en helpen je graag.

Ik wil hulp bij...

Bestelling en levering

Het bestelproces van DHK is vrij eenvoudig, maar we begrijpen dat het soms fjn is om wat extra zekerheid te hebben. Via de onderstaande vragen zouden al je zorgen beantwoord moeten worden.

Het kiezen van het juiste kozijn

We begrijpen dat het soms best lastig kan zijn om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt. Wil je graag dat we je hier een handje bij helpen? Gebruik dan één van de onderstaande knoppen.

Je kozijn zelf plaatsen

Een echte doe-het-zelver? Tof. Om je toch wat hulp te bieden hebben we toch nog het een en ander wat je kan begeleiden bij het zelf plaatsen van je nieuwe kozijn.

Overige vragen

Jouw vraag nog niet kunnen vinden? Geen probleem. Als hij hier ook niet bij staat kun je ons het beste even contacteren. Dit kan via ons telefoonnummer 043 720 0819 of op info@dhk-kozijnen.nl.

Door extreme drukte bedragen de levertijden voor standaardmaten 5-10 werkdagen en voor maatwerk vanaf 8 weken. Afhalen op afspraak.