Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

De voordelen van een schuifpui

Een schuifpui is een mooi element om je interieur en tuin een boost te geven. Je ziet het tegenwoordig vaak terug in diverse woonprogramma’s of interieurbladen: een enorme schuifpui. Wij hebben de 5 grootste voordelen van een schuifpui voor je op een rijtje gezet.

1. Mooi voor zowel binnen als buiten

De zomer is nog maar net voorbij, maar misschien ben jij alweer druk bezig met plannen voor je tuin. Heb je weleens gedacht aan een schuifpui? Het is misschien niet iets waar je direct aan denkt wanneer je aan het opleuken van je tuin denkt, maar trendy is het zeker. Niet alleen voor buiten in de tuin is dit een mooie toevoeging, ook binnenshuis oogt is het stijlvol.

Je bent niet de enige die erover nadenkt om een schuifpui te nemen. Kijk maar eens in je vriendenkring of bij familie en je komt er waarschijnlijk wel één tegen. Ook bij veel nieuwbouwwoningen behoort het vaak tot de opties. Als je ervoor kiest om een schuifpui te nemen, stijgt de waarde van je huis ook nog eens aanzienlijk! Het is dus een goede investering.

2. Je huis oogt groter

Je huis neemt niet alleen maar toe in waarde, de ruimte waar de schuifpui is geplaatst zorgt er ook voor dat je huis groter oogt. Hoe dat komt? Onder andere door de enorme lichtval die binnenkomt. Hoe groter de schuifpui, hoe groter je woonkamer oogt. De achtergevel valt voor een groot deel weg, waardoor de ruimte veel groter lijkt dan dat deze in het echt is. Helaas creëer je er niet echt extra vierkante meters mee, maar je laat het wel zo lijken. Handig voor mensen die hun huis groter willen laten lijken.

3. Een schuifpui is praktisch

Het is niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens praktisch. Bijvoorbeeld een hefschuifpui maakt een ruimte namelijk zeer toegankelijk. Als je regelmatig grotere objecten van binnen naar buiten haalt, of andersom, is een schuifpui zeer handig. Waarom? Omdat er ontzettend veel ruimte ontstaat wanneer je de schuifpui volledig openzet. Heb je bijvoorbeeld kinderen en ben je regelmatig in de weer met een kinderwagens en speeltoestellen? Dan is een schuifpui zeker geen slecht idee. Het maakt een ruimte dus zeer toegankelijk, ook mensen met een rolstoel kunnen eenvoudig in en uit een tuin.

4. Eén met de tuin

Hou je ervan om buiten én binnen te zijn? Met een schuifpui zorg je ervoor dat een binnenruimte nauw wordt betrokken bij je tuin. De overgang van een binnenruimte en de tuin vloeien op deze manier over in elkaar, waardoor het er ook nog eens stijlvol uitziet. Daarnaast verlies je geen ruimte in je tuin, doordat een schuifpui in tegenstelling tot een normale deur geen ruimte inneemt bij openen. Dit betekent meer ruimte en meer opties om je tuin volledig naar wens in te richten met optimale ruimte. Als het lekker weer is en je je makkelijk naar binnen en naar buiten wil verplaatsen, is een smartslide schuifpui het overwegen waard. Niet alleen voor naar de tuin zijn schuifpuien geschikt, het kan uiteraard ook voor andere plekken in je huis.

5. Op maat te maken

Het grootste voordeel van schuifpuien is dat deze op maat te maken zijn bij DHK Kozijnen. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld een bepaalde kleur of indeling? Alles is bespreekbaar en we streven ernaar om persoonlijke en volledig op maat gemaakte kozijnen te maken. Daarnaast hebben we ook altijd schuifpuien in onze voorraad. Een kunststof schuifpui, of één met een houtlook? Het is allemaal mogelijk. Als je nog niet helemaal uit bent over de details, adviseren wij graag over de verschillende mogelijkheden.

DHK Kozijnen voor de perfecte schuifpui

Als je voor een schuifpui bij DHK Kozijnen kiest, kun je erop rekenen dat je de juiste service krijgt. Een belangrijk onderdeel van deze service is een snelle levering. We vinden het belangrijk dat het materiaal snel in huis is en dat je zo snel mogelijk van een gloednieuwe schuifpui kunt genieten. Om deze snelle levering waar te maken, sturen wij een offerte binnen 48 op.

Als je op zoek bent naar meerdere producten die bij een nieuwe schuifpui passen, kun je altijd een kijkje nemen in ons assortiment. Zo hebben we ook bijpassende kozijnen en deuren die een aanvulling zijn op een stijlvolle schuifpui.

Contactformulier