Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Aluplast - Duitse kwaliteit tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding

DHK Kozijnen levert kunststof kozijnen van het Duitse profielmerk Aluplast. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten maar begrijpen dat kozijnen ook betaalbaar moeten blijven. Want als men denkt aan hoogwaardige maar betaalbare profielen, dan denkt men aan Aluplast.

Aluplast, voor ieder wat wils

Aluplast levert kunststof profielen voor elke woning en kan aan elke woonwens worden aangepast. Bij DHK Kozijnen helpen wij u graag een oplossing op maat te vinden voor uw huis en denken graag met u mee. Zo is er een ruime selectie aan profielen en kunnen we leveren in het vlakke 70mm profiel of verdiepte 120mm profiel. Toch liever een tussenprofiel? Wij leveren ook profielen met een inbouwdiepte van 85mm! Ieder profiel is extra versterkt met gegalvaniseerd staal die weerstand biedt tegen corrosie en zorgt voor hoge stabiliteit en een lange levensduur. Deze profielen leveren wij met 2 of 3 afdichtingsrubbers voor extra isolatie en bescherming tegen ongewenste externe invloeden zoals regen en wind. Met 50+ renolitfolie's zijn de kozijnen leverbaar in bijna alle kleuren van de regenboog.

Meer isolatie en meer..

De kunststof kozijnen van Aluplast worden geleverd met minimaal 5-kamer profielen. Iedere kamer is een aparte compartiment gevuld met stilstaand lucht. Stilstaande lucht is een goeie isolator waardoor energiebesparing een feit is met de kozijnen van Aluplast. Een stapje omhoog met de isolatie? Wij leveren ook kunststof kozijnen met een 6-kamer profiel, dan heeft u één extra kamer met stilstaand lucht die isoleert. Naast het isolerende karakter van Aluplast zijn de kozijnen van ook nog eens onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en hebben een lange levensduur. Simpel gezegd geen omkijken meer naar als u kiest voor deze kozijnen!

Aluplast IDEAL Series

De verschillende producten van Aluplast worden onderscheiden in de IDEAL series. Dit zijn universele profielen die geschikt zijn voor zowel moderne architectuur voor eengezins- of meergezinswoningen als voor renovaties. De IDEAL series worden gekenmerkt door een harmonieus design en voldoen aan de strengste eisen en voorschriften. In combinatie met moderne productietechnieken zijn de kozijnen van Aluplast onmisbaar!

aluplast

Garantie voor optimale thermische en akoestische isolatie

Kozijnen nemen een gering van de totaal oppervlakte van een gebouw in, maar spelen de belangrijkste rol in warmte- en energieverlies. Dit geldt ook voor het glas in de kozijnen. Aluplast kozijnen in combinatie met hr++ rendements dubbelglas dringt de kou weg en verkoelt op warmere dagen. De speciale profielen en glas zorgt voor een aangenaam klimaat binnenshuis. Hiermee bespaart u niet alleen op uw energierekening maar draagt u ook bij aan de woonkwaliteit thuis.

Veiligheid voorop

Bij Aluplast staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom worden de kozijnen uitvoerig getest aan de strengste eisen. Het hoogwaardige kwaliteit maakt het haast onmogelijk voor inbrekers om kozijnen, balkondeuren en schuifpuien van buitenaf te openen. Het draagt bij aan de veiligheid bij u thuis. De raamkozijnen worden tevens met geproduceerd met Europees gecertificeerde RC1 of RC2 beslag, waarbij de extra sluitingspunten het extra moeilijk maken voor inbrekers om binnen te komen.

Garantie voor een goeie keuze

Klanttevredenheid en productverbetering zijn de peilers bij Aluplast. DHK Kozijnen en Aluplast zijn beiden niet tevreden totdat u tevreden bent. Innovatie in bedrijfsprocessen en producten is een on-going proces bij ons en Aluplast en past bij onze visie van duurzaamheid. Want wij geloven dat een samenwerking langer dient te duren dan één transactie.