Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in je winkelmand.

Locaties

Ben je geïnteresseerd in kunststof kozijnen van DHK Kozijnen? Dan zijn wij graag je leverancier. Met onze expertise in kozijnen, deuren en schuifpuien in verschillende vormen en maten hebben wij voor ieder wel iets passends.

Wil je de locatie van DHK Kozijnen eens bezoeken? Dat kan, wij zijn op de volgende plekken in Limburg te vinden:

Onze expertise op het gebied van kozijnen, deuren en schuifpuien vertalen wij graag door naar perfect op maat gemaakte producten die volledig aan je wensen voldoen. Als je wilt profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren dagelijks op maat gemaakte en duurzame kozijnen die weinig onderhoud nodig hebben. Ben je aan het verbouwen, renoveren of inspiratie aan het opdoen? Of zijn je huidige kozijnen aan vervanging toe? Als je voor DHK Kozijnen kiest, ben je zeker van kwalitatieve, isolerende, veilige en op maat gemaakte producten.

Heb je vragen over onze werkwijze of heb je specifieke vragen over een product? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs op één van onze locaties voor professioneel advies.

Wij zijn bezig met verhuizen! Hierdoor bedraagt de levertijd voor standaardmaten 10-15 werkdagen en maatwerk 6-8 weken. Afhalen kan enkel op afspraak.