Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De dagmaat meet je door van muur tot muur te meten. Dan raden wij persoonlijk nog aan om 15mm speling in de breedte en 10mm in de hoogte aan te houden (vooral bij het vervangen van oude kozijnen). Voor verschillende situaties en kozijnen kunnen de inmeet instructies verschillend zijn. Hier kunt u informatie vinden over het inmeten van kunststof kozijnen. Voor het inmeten van kunststof deuren klikt u hier.

Mocht u hulp nodig hebben bij het inmeten van uw kunststof kozijnen helpen wij u graag. U kunt ons telefonisch bereiken via 043 720 0819, via mail op [email protected] en via ons contactformulier. Ook is het mogelijk ons te bereiken via Whatsapp op het nummer +31 6 28470523. Wij ontvangen dan graag foto’s van de situaties voor een gepast advies.

Onze hoofdvestiging ligt in Maastricht op de Klipperweg 18C.

Levering

Dat is zeker mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De bezorgkosten van kozijnen is afhankelijk van het formaat en gewicht. Wij werken met palletleveringen en koeriersdiensten. De bezorgkosten zijn:

25 euro: voor kozijnen die opgestuurd worden met een koeriersdienst. De maximale formaat voor een pakketlevering is 0,8m2. Het maximale gewicht is 30kg.
72 euro: voor enkele palletleveringen. Kozijnen smaller dan 120cm worden bezorgd op een pallet.
135 euro: voor dubbele palletleveringen. Voor alle kozijnen breder dan 120cm maar smaller dan 235cm.
220 euro: voor leveringen breder dan 235cm. Deze dienen met een kooiaap gelost te worden omdat de laadklep te smal is.

Onze kunststof kozijnen worden geleverd op pallets, houten bokken en/of stalen bokken afhankelijk van het formaat. De houten bok laten wij bij u achter en is onderdeel van uw bestelling. Deze mag u houden voor eigen gebruik en zullen wij niet meer bij u komen ophalen.

Indien de kozijnen op een stalen bok geleverd worden, zal deze wel retour opgehaald worden door onze logistieke partner. Wij verzoeken u graag aan ons te melden als de bok leeg is en klaar staat voor retour.

Pallet levering:

Bok levering:

DHK Kozijnen levert door héél Nederland en België.

De levertijd voor producten die we uit voorraad leveren is gemiddeld 3 tot 7 werkdagen. De levertijd voor maatwerk bedraagt 3 tot 5 weken.

Producten

Een intrekprofiel is een extra lip aan de buitenzijde van het kozijn met een afdichtingsrubber welke aan de buitenkant tegen de buitenmuur/gevelbekleding aangetrokken kan worden. Dit profiel is uiterst geschikt voor dakkapel constructies en montages met een stel kozijn.

Met aanslag

Zonder aanslag

Er zijn verschillende soorten kunststof schuifpuien. De meeste bekende zijn de kiep schuifpui en de hefschuifpui. In dit artikel leggen we u graag het verschil uit tussen de kunststof schuifpuien.

Kunststof kozijnen zijn vrijwel onderhoudsvrij. Ook zijn kunststof kozijnen de beste keuze wat betreft isolatie. Luchtkamers houden de kou van buiten tegen wat dus zorgt voor een optimale isolatie. Ook zijn kunststof kozijnen erg duurzaam.

Standaard draaien alle kozijnen naar binnen toe open. Met uitzondering van de buitendeuren.

Kunststof kozijnen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een spons en een sopje van autoshampoo of groene zeep. Dit zal zorgen voor een beschermlaagje op het kunststof, waardoor het vuil zal worden afgestoten. Gebruik nooit chemische middelen, deze kunnen schadelijk zijn voor het kunststof. Hier kunt u meer lezen over het schoonmaken van kunststof kozijnen.

Wij zijn in staat het kozijn in verschillende kleuren te leveren, ook is het mogelijk het kozijn te voorzien van houtnerf folie. Tevens hebben we voor het glas ook verschillende opties. Raadpleeg onze productopties pagina.

Wij specialiseren ons voornamelijk in kunststof kozijnen maar kunnen ook andere kozijnen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Standaardmaat kunststof kozijnen uit voorraad hebben een profieldiepte van 70mm. Via onze kozijn configurator kunt u ook profielen bestellen van 85mm en 120mm. Hier kunt u meer lezen over de verschillende profielen.