043 720 0819
  • Maatwerk tegen een eerlijke prijs
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Persoonlijke service
Maatwerk tegen een eerlijke prijs
Direct uit voorraad leverbaar
Persoonlijke service

Veelgestelde vragen

Algemeen

De dagmaat meet je door van muur tot muur te meten. Dan raden wij persoonlijk nog aan om 15mm speling in de breedte en 10mm in de hoogte aan te houden (vooral bij het vervangen van oude kozijnen).

Onze hoofdvestiging ligt in Maastricht op de Sint Gerardusweg 40.

Levering

De bezorgkosten van kozijnen is afhankelijk van het formaat en gewicht. Wij werken met palletleveringen en koeriersdiensten. De bezorgkosten zijn:

25 euro: voor kozijnen die opgestuurd worden met een koeriersdienst. De maximale formaat voor een pakketlevering is 0,8m2. Het maximale gewicht is 30kg.
72 euro: voor enkele palletleveringen. Kozijnen smaller dan 120cm worden bezorgd op een pallet.
135 euro: voor dubbele palletleveringen. Voor alle kozijnen breder dan 120cm maar smaller dan 235cm.
220 euro: voor leveringen breder dan 235cm. Deze dienen met een kooiaap gelost te worden omdat de laadklep te smal is.

Onze kunststof kozijnen worden geleverd op pallets, houten bokken en/of stalen bokken afhankelijk van het formaat. De houten bok laten wij bij u achter en is onderdeel van uw bestelling. Deze mag u houden voor eigen gebruik en zullen wij niet meer bij u komen ophalen.

Indien de kozijnen op een stalen bok geleverd worden, zal deze wel retour opgehaald worden door onze logistieke partner. Wij verzoeken u graag aan ons te melden als de bok leeg is en klaar staat voor retour.

Ja, wij leveren door de hele Benelux. Voor de Waddeneilanden gelden speciale tarieven. Informeer voor verdere informatie.

De levertijd voor producten die we uit voorraad leveren is gemiddeld 3 tot 7 werkdagen. De levertijd voor maatwerk bedraagt 2 tot 4 weken. levertijden zijn altijd onder voorbehoud. DHK Kozijnen adviseert dat u het monteren van de bestelling pas inplant wanneer u de bestelling daadwerkelijk ontvangen heeft. Wegens omstandigheden bij ons én bij de transporteur kan het voorkomen dat bestellingen later worden afgeleverd dan de genoemde indicatie. DHK Kozijnen is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die hierdoor ontstaan.

Producten

Een intrekprofiel is een extra lip aan de buitenzijde van het kozijn met een afdichtingsrubber welke aan de buitenkant tegen de buitenmuur/gevelbekleding aangetrokken kan worden. Dit profiel is uiterst geschikt in dakkapel constructies.

Een kiepschuifpui dient eerst gekiept te worden voordat die kan schuiven. Een hefschuifpui heeft een hef mechanisme die zichzelf heft en hierna schuift, maar kan echter niet kiepen.

Kunststof kozijnen zijn vrijwel onderhoudsvrij. Ook zijn kunststof kozijnen de beste keuze wat betreft isolatie. Luchtkamers houden de kou van buiten tegen wat dus zorgt voor een optimale isolatie. Ook zijn kunststof kozijnen erg duurzaam.

Standaard draaien alle kozijnen naar binnen toe open. Met uitzondering van de buitendeuren.

Kunststof kozijnen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een spons en een sopje van autoshampoo of groene zeep. Dit zal zorgen voor een beschermlaagje op het kunststof, waardoor het vuil zal worden afgestoten. Gebruik nooit chemische middelen, deze kunnen schadelijk zijn voor het kunststof.

Wij zijn in staat het kozijn in verschillende kleuren te leveren, ook is het mogelijk het kozijn te voorzien van houtnerf folie. Tevens hebben we voor het glas ook verschillende opties. Raadpleeg onze productopties pagina.

Wij hebben een eigen montageploeg waarmee wij montages uitvoeren in de regio Limburg. Bij drukkere periodes gebruiken we ook ZZP’ers voor een helpende hand bij de montages, natuurlijk zijn wij altijd de verantwoordelijke partij voor u. Montages buiten Limburg doen wij helaas niet.

Wij specialiseren ons voornamelijk in kunststof kozijnen maar kunnen ook andere kozijnen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Standaard leveren wij profielen met een inbouwdiepte van 70mm. Let goed op als u oude kozijnen gaat vervangen dat houten profielen meestal breder zijn dan kunststof profielen waardoor er wat ruimte zal ontstaan. Hiervoor leveren wij 120mm verdiepte profielen op maat.

Load More

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt dan normaal, onze excuses voor het ongemak.