Maatwerk tegen een eerlijke prijs     Direct uit voorraad leverbaar     Persoonlijke Service          Tel: 043 720 0819

FAQ

Wat is jullie levertijd?
De levertijd voor producten die we uit voorraad leveren is gemiddeld 3 tot 5 werkdagen. De levertijd voor maatwerk bedraagt 2 tot 4 weken. levertijden zijn altijd onder voorbehoud. DHK Kozijnen adviseert dat u het monteren van de bestelling pas inplant wanneer u de bestelling daadwerkelijk ontvangen heeft. Wegens omstandigheden bij ons én bij de transporteur kan het voorkomen dat bestellingen later worden afgeleverd dan de genoemde indicatie. DHK Kozijnen is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die hierdoor ontstaan.
Wat is de inbouwdiepte van het profiel?
Standaard leveren wij profielen met een inbouwdiepte van 70mm. Let goed op als u oude kozijnen gaat vervangen dat houten profielen meestal breder zijn dan kunststof profielen waardoor er wat ruimte zal ontstaan.
Leveren jullie door heel Nederland?
Ja, wij leveren door de hele Benelux. Voor de Waddeneilanden gelden speciale tarieven. Informeer voor verdere informatie.
Waar zijn jullie gevestigd?
Onze hoofdvestiging ligt in Maastricht op de Fregatweg 120 (Beatrixhaven).
Leveren jullie ook houten en aluminium kozijnen?
Wij specialiseren ons voornamelijk in kunststof kozijnen maar kunnen ook andere kozijnen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.
Kunnen jullie mijn kozijn ook monteren?
Wij hebben gein eigen montageteam maar werken samen met onafhankelijke zzp’ers. Onze partners monteren momenteel alleen in de regio Limburg. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Zijn er verschillende kleuren en/of glasopties mogelijk?
Wij zijn in staat het kozijn in verschillende kleuren te leveren, ook is het mogelijk het kozijn te voorzien van houtnerf folie. Tevens hebben we voor het glas ook verschillende opties. Informeer naar de mogelijkheden.
Kunnen jullie mijn kozijn ook monteren?
Wij hebben geen eigen montageteam maar werken samen met onafhankelijke zzp’ers. Onze partners monteren momenteel alleen in de regio Limburg. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Hoe moet ik kunststof kozijnen reinigen?
Kunststof kozijnen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een spons en een sopje van autoshampoo of groene zeep. Dit zal zorgen voor een beschermlaagje op het kunststof, waardoor het vuil zal worden afgestoten. Gebruik nooit chemische middelen, deze kunnen schadelijk zijn voor het kunststof.
Draaien de kozijnen naar buiten toe open?
Standaard draaien alle kozijnen naar binnen toe open. Met uitzondering van de buitendeuren.
Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?
Kunststof kozijnen zijn vrijwel onderhoudsvrij. Ook zijn kunststof kozijnen de beste keuze wat betreft isolatie. Luchtkamers houden de kou van buiten tegen wat dus zorgt voor een optimale isolatie.
Wat is het verschil tussen een hef- en kiepschuifpui?
Een kiepschuifpui dient eerst gekiept te worden voordat die kan schuiven. Een hefschuifpui heeft een hef mechanisme die zichzelf heft en hierna schuift, maar kan echter niet kiepen. Een hefschuifpui is ook dragend waar een kiepschuifpui dit niet is.
Hoe dien ik de correcte maat voor mijn nieuwe kozijn op te meten?
De dagmaat meet je door van muur tot muur te meten. Dan raden wij persoonlijk nog aan om 15mm speling in de breedte en 10mm in de hoogte aan te houden (vooral bij het vervangen van oude kozijnen).
Wat is een intrekprofiel (ook wel aanslagprofiel)?
Een intrekprofiel is een extra lip aan de buitenzijde van het kozijn welke aan de buitenkant tegen de buitenmuur/gevelbekleding aangetrokken kan worden.
Hoe worden mijn kozijnen geleverd?
Als kozijnen bezorgd worden zullen deze verpakt worden op houten pallets. Ze zullen aan de zijkant doormiddel van houten laten vast geschroefd worden zodat ze rechtop staan. Kozijnen worden gelost met pompwagen of kooiaap.

Your Shopping Cart

No products in the cart.

Return to Shop
OOK VIA WHATSAPP!