Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Retourneren

Toch niet het juiste product dat je zocht? Geen probleem, je hebt 14 dagen bedenktijd voor producten die niet op maat zijn gemaakt voor jou. Maatwerk producten kunnen helaas niet geretourneerd worden omdat deze speciaal naar wens worden gemaakt. Voor deze producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. In onze algemene voorwaarden hier kun je daar meer over lezen. (bij hier verwijzen naar https://dhk-kozijnen.nl/algemene-voorwaarden/).

Voor niet maatwerk producten heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van jouw bestelling. Nadat je aan ons hebt medegedeeld van de aankoop af te willen zien, heb je 14 dagen om de producten daadwerkelijk op te sturen. De producten dien je te retourneren naar onderstaand adres:

DHK Kozijnen
t.a.v. Afdeling retouren
Klipperweg 18C
6222 PC Maastricht

Bij het retourneren ontvang je alle betalingen die je hebt gedaan terug, inclusief de standaard leveringskosten, binnen 14 dagen terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij dit anders is ingestemd. De verzendkosten voor het retour sturen, worden niet vergoed.

Terugbetaling geschiedt wanneer de producten door ons zijn ontvangen. Als het product eventueel beschadigd wordt geretourneerd, kan hiervoor een schadevergoeding in rekening gebracht worden.