Maatwerk tegen een eerlijke prijs     Direct uit voorraad leverbaar     Persoonlijke Service          Tel: 043 720 0819

VERKRIJGBAAR
VANAF

€ 88,00

★  premium kwaliteit kozijnen  ★  maatwerk voor elke klus  ★

previous arrow
next arrow
Slider

Alle categorieën

DHK kozijnen Maastricht
DHK kozijnen Maastricht
DHK kozijnen Maastricht
DHK kozijnen Maastricht

De voordelen van kunststof kozijnen in Limburg

Op het moment dat je moet kiezen voor andere kozijnen zijn er een aantal opties waar je uit kan kiezen. Kies je voor een houten kozijn of kies je juist voor kunststof kozijnen? Misschien heb je nog geen idee wat de verschillen zijn tussen deze twee materialen. Om je hiermee te helpen zetten we de voordelen voor je op een rijtje. Zo weet je precies waarom je nu wel of niet voor kunststof kozijnen kiest. Doe er je voordeel mee en maak de juiste keuze.

Kunststof kozijnen in Limburg

Vroeger werd er veel gekozen voor houten kozijnen, tegenwoordig is dit niet meer het geval. De kunststof kozijnen zijn tegenwoordig veel populairder. Bij veel renovaties worden de houten kozijnen dan ook vervangen door kunststof kozijnen. In het buitenland zie je dat er bij nieuwbouwwoningen automatisch al gebruik wordt gemaakt van kunststof kozijnen. Dit is in Nederland nog niet het geval.

Kunststof kozijnen in Limburg worden van PVC gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je ze helemaal kan samenstellen naar je eigen smaak. De kozijnen kunnen gerecycled worden wat het tot een duurzame oplossing maakt.

Kunststof kozijnen Limburg

Er zijn veel voordelen voor het gebruiken van kunststof kozijnen. Een van de voordelen is dat de kozijnen duurzaam zijn en het mogelijk is om deze te recyclen. De kozijnen hebben een lange levensduur, ze gaan wel 50 jaar mee. Het onderhoud is een stuk minder dan bij houten kozijnen.

Daarnaast is het ook nog eens sterk isolerend. Het werkt isolerend voor zowel geluid als warmte. Het kozijn is in verschillende kleuren verkrijgbaar en deze kozijnen zijn zelfs met een houtnerf beschikbaar. Als je een grote fan bent van houten kozijnen is het mogelijk om te genieten van de voordelen van een kunststof kozijn terwijl deze eruit ziet als een houten kozijn.

Nadelen van een kunststof kozijnen in Limburg

Helaas zijn er natuurlijk ook een aantal nadelen te noemen van dit kozijn. Het is belangrijk om goed na te denken over de kleur van het kozijn. Het is namelijk niet over te schilderen, de kleur blijft zitten voor de komende 50 jaar. Daarnaast is het ook een stuk lastiger om deze kozijnen te repareren.

Een goede investering

Kunststof kozijnen zijn een goede investering waar je nog lang gebruik van maakt.
Het is zeker een optie die je moet overwegen als je kozijnen gaat vervangen. Het is een prijzige investering en daarom is het raadzaam om verschillende offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Vergelijk de prijzen en maak dan pas een beslissing voor het laten plaatsen van de kozijnen.

MAATWERK? DOEN WE!

Ook voor maatwerk kunt u bij DHK-kozijnen terecht. Onze kracht zit in het leveren van producten die passen bij elke klus!
U kunt, door op de onderstaande knop te drukken, een prijs opvraag doen voor het door uw geselecteerde product.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Best verkochte kozijnen


DHK kozijnen, ramen en deuren Maastricht

“Voor iedereen die kunststof ramen en/of deuren wil, is dit bedrijf echt een aanrader.”

Robert Goossen

100% KWALITEIT

Bij DHK-kozijnen verzekeren we u van 100% kwaliteits en tevredenheids garantie. Dat is waar wij voor staan.

Gyan den Haan – DHK-kozijnen

Keurmerk DHK kozijnen Maastricht
Kunststof kozijnen Limburg? DHK Kozijnen! Kwaliteit voor een goede prijs

Your Shopping Cart

No products in the cart.

Return to Shop
OOK VIA WHATSAPP!