Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof kozijnen Limburg

Ben jij op zoek naar nieuwe deur- en/of raamkozijnen, dan ben je voor kunststof kozijnen Limburg hier aan het goede adres. Zo zijn er talloze voordelen aan het plaatsen van een kunststof kozijn. Het draagt bijvoorbeeld bij aan een goed geïsoleerd huis. Met het oog op duurzaamheid is dit een aspect dat ieder huishouden meeneemt in zijn of haar beslissing. Maar ook het plaatsen van een kunststof deur pakt op meerdere aspecten positief uit. Alles wat je wenst kan op maat geplaatst worden en je zult versteld staan van de bespaarde energiekosten aan het eind van het jaar.

Dit type kozijnen hebben verschillende voordelen

Het vervangen van jouw huidige kozijnen in een kunststof kozijn brengt vele voordelen met zich mee. Vanzelfsprekend ben je benieuwd in hoeverre er onderhoud plaats moet vinden na het plaatsen van de kozijnen, maar de mate van isolatie is uiteraard ook van groot belang wanneer u kunststof kozijnen overweegt.

Zo goed als onderhoudsarm

Om, maar met de deur in huis te vallen, zijn de kunststof kozijnen Limburg zo goed als onderhoudsarm. Hoe fijn is het wanneer je daar bijna geen omkijken naar hebt? Zo zijn de producten bestand tegen verschillende vormen van weersomstandigheden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is meer dan voldoende om ervoor te zorgen dat de kozijnen, maar ook de kunststof deuren en kunststof schuifpuien niet zullen gaan rotten.

Kunnen goed tegen de verschillende weerselementen

Zoals gezegd, zijn de kunststof producten niet gevoelig voor verschillende weerselementen. Hoe is dat dan mogelijk, zul je denken. Het grootste voordeel is dat verschillende vormen van neerslag niet in jouw kunststof deuren zal trekken. Zo voorkom je dat het materiaal gaat uitzetten of inkrimpen. Hiermee bespaar je veel geld aan onderhoud.

Dragen bij aan een goed geïsoleerd huis

Naast de lange levensduur van de kunststof kozijnen, draagt het daarnaast ook bij aan een goed geïsoleerd huis. Zo is de U-waarde dat staat voor de hoeveelheid warmte dat via een wand doorgelaten wordt, de helft van de gemiddelde waarde. Bovendien zorgt het kwalitatief hoogstaande isolatieglas ervoor dat een kunststof kozijn ideaal is om uw energiekosten te reduceren.

De kosten van kunststof kozijnen Limburg

Alles leuk en aardig, maar betaal ik dan niet drie keer zoveel als voor een normaal kozijn? Dat valt reuze mee. Kunststof kozijnen zijn niet alleen goedkoper in de aanschaf, maar ook in het onderhoud en in de levensduur. Je hebt dus minder kosten voor het mooi houden van je kozijnen. Wij leveren zowel standaard kozijnen die jezelf kunt monteren, maar ook maatwerk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je kunststof kozijnen te voorzien van een houtnerf folie. Niet van echt hout te onderscheiden. Maar ook voor ander type glas. Meer weten over ons maatwerk? Neem contact met ons op via het volgende formulier.

Prijsindicatie

Om een beeld te schetsen van het bedrag dat je kwijt bent, geven we een prijsindicatie. De kosten van een vast raam liggen voor kunststof kozijnen Limburg rond de € 350.00. Dit bedrag is inclusief HR++ beglazing en hang- en sluitwerk. Wanneer je kiest voor maatwerk dat zal de offerte inclusief montage kosten zijn. Hoe hoog de uiteindelijke investering hiervoor zal zijn, ligt natuurlijk aan de complexiteit van de klus, maar ook aan het aantal kozijnen. Voor de standaard prijzen van onze kozijnen nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Hier kun je ook ons aanbod kunststof deuren, kunststof voordeuren en kunststof schuifpui vinden met de prijzen.

Denk ook aan het vervangen van je deuren door kunststof deuren Limburg

Denk vooral verder dan je kozijnen. Ook kunststof deuren kunnen je veel opleveren. Wanneer je jouw voordeur vervangt in een kunststof voordeur, ontlast je jezelf in een groot stuk onderhoud. De kunststof voordeuren kunnen zelfs geplaatst worden in een groot scala aan kleurvarianten.

Voordelen van dit type deuren

Kunststof deuren, maar ook kunststof schuifpuien brengen voordelen met zich mee. Evenals de kozijnen, zorgt een kunststof voordeur ervoor dat veel onderhoud je bespaard wordt. Maar ook als je niet dezelfde smaak hebt als je buurman, zijn er verschillende varianten te bedenken met betrekking tot de kleur van de kunststof voordeuren.

Het onderhouden van deze deuren

Onderhoud is een belangrijk punt bij het selecteren van een nieuwe deur. Je hebt er geen tijd voor en het liefst maak je er ook geen tijd voor vrij. Met jouw nieuwe kunststof deur is dit ook niet nodig. Een natte doek ontneemt al de kans op slijtage. Herhaal dit twee maal per jaar en hij blijft zo goed als nieuw.

De kosten van verschillende type kunststof deuren

Ook binnen het assortiment van kunststof deuren bestaan er verschillende prijssegmenten. Is jouw deur toe aan een duurzame vervanger? Dan zal dit om en nabij de € 800.00 gaan kosten. Voor een kunststof schuifpui liggen deze kosten zo’n € 100.00 hoger. Hieronder in de tabel staat een greep uit ons assortiment.

Soort deur Afmetingen (in cm) Prijs (Incl. BTW)
Kunststof Deur met Kozijn 120 x 208 € 550.00
Kunststof Deur met Kozijn 90 x 204 € 325.00
Kunststof Deur met Kozijn 93 x 205 € 325.00
Kunststof Deur met Kozijn 93 x 210 € 325.00
Kunststof Deur met Kozijn 98 x 200 € 275.00 – €300.00
Kunststof Deur met Kozijn 98 x 215 € 325.00 – €495.00
Kunststof Tuindeuren 200 x 200 € 1,150.00
Kunststof Tuindeuren 200 x 215 € 1,195.00

De kunststof kozijnen Limburg specialist is DHK

Heb je alle voor- en nadelen al naast elkaar gelegd? Dan zul je ongetwijfeld tot de conclusie zijn gekomen dat deze investering in kunststof kozijnen Limburg je vooral veel goeds brengt. De investering die gedaan dient te worden, wordt gecompenseerd in de jaarlijkse energiekosten die aanzienlijk lager uit zullen vallen. Ben jij toe aan een kunststof deur waar je bijna geen omkijken naar hebt? Dan is DHK de specialist die voor jou aan de slag kan gaan! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan via onze website.