Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof kozijnen Maastricht

Ben je op zoek naar een vervanger voor de houten kozijnen die nu nog jouw huis sieren? Kunststof kozijnen Maastricht biedt de ideale oplossing aan. Deze oplossing brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt er niet alleen voor dat je zelf ontzien wordt in werkzaamheden, maar de kwaliteit van deze kunststof oplossingen zorgt ook voor een impuls wat betreft de uitstraling.

Voordelen van kunststof kozijnen

Wat zijn nu precies die voordelen van een kunststof kozijn vergeleken met bijvoorbeeld jouw huidige houten kozijnen? Duurzaamheid is hierin een belangrijke factor. Kunststof kozijnen gaan al snel zo’n vijftig jaar mee. Maar dan moet ik ieder jaar schilderen zeker? Zeker niet. Kies je voor dit product, dan is het vervelende klusje, dat schilderen heet, verleden tijd. Bovendien zorgt een verbeterde isolatie ervoor dat jouw huis ook tijdens de wintermaanden goed warm blijft. En de moderne uitstraling van deze kozijnen zorgt ervoor dat jouw woning stijlvol blijft.

Gaat tot wel 50 jaar mee

Is jouw grootste angst dat jouw dure investering in kozijnen na enkele jaren alweer herhaald moet worden? Of dat je ieder jaar onderhoud moet uitvoeren om de kwaliteit te waarborgen? Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen. Dat is met de kunststof kozijnen van DHK niet meer nodig. De kozijnen gaan wel tot vijftig jaar mee. En hiervoor hoef je ze alleen maar schoon te houden. Zo wordt het jaarlijks terugkerende onderhoud van de kozijnen tot een minimum beperkt. De investering in kunststof kozijnen Maastricht zijn dan ook een duurzame investering.

Schilderen hoeft niet meer

Is schilderen niet echt een hobby van je? Dan zijn kunststof kozijnen voor jou de ideale uitkomst. Niemand zit erop te wachten om ieder jaar een nieuwe laag verf aan te brengen om op deze manier de kwaliteit van de kozijnen te bewaren. Dit is met deze kunststof kozijnen dan ook verleden tijd. Om het onderhoud van kunststof kozijnen te vergemakkelijken is het aanbrengen van een laagje wax wel een goed idee. Hiermee zorg je ervoor dat vuil de kozijnen niet kan aantasten.

Je huis blijft lekker warm

Aan het eind van het jaar zit jij niet te wachten op een hoge energierekening, omdat je veel warmte bent verloren door niet goed isolerende kozijnen en ramen. Niemand wil de kachel laten branden voor de buitenlucht. Door te investeren in kunststof kozijnen, zorg je ervoor dat je huis beter geïsoleerd is. En daardoor draagt dit type kozijn ook meteen bij aan je wooncomfort. Onze kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem, ook wel profielkamers genoemd. In deze kamers zit stilstaande lucht, die zorgen voor een betere isolatie. Daarnaast worden al onze kozijnen standaard geleverd met HR++ dubbelglas, wat ook zorgt voor een energiebesparing. De isolatiewaarde van onze standaard kunststof kozijnen Maastricht is dan ook 1,1 Ug. Naast HR++ dubbelglas kunnen de kozijnen ook worden afgeleverd met andere glas opties. Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier.

Het maakt je woning stijlvol

Niet onbelangrijk, is dat er een stijlvolle sfeer wordt gecreëerd. In dit moderne tijdperk helpen verschillende onderdelen mee aan de uitstraling van jouw droomhuis. Zo ook je nieuwe kozijnen. Kies je voor kunststof kozijnen, dan kies je voor kozijnen die stijlvol zijn. Het fijne aan dit type kozijnen is dat ze te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Maar je kunt er ook voor kiezen om een houtnerf folie over het kunststof te laten aanbrengen. Hierdoor geniet je van de voordelen van kunststof kozijnen, met de uitstraling van houten kozijnen.

De kosten van kunststof kozijnen Maastricht

Voordat je een aankoop gaat doen, is het natuurlijk belangrijk dat je een duidelijk beeld van de kosten hebt. De grootte van het raam zorgt voor het verschil in prijs. De complexiteit van het raam zorgt ook voor een verschil. Hoe complexer het raam, des te hoger de prijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende opties qua uitstraling. Zo brengt het aanbrengen van een houtnerf folie extra kosten met zich mee, dan de standaard witte kozijnen. Vraag via het volgende formulier een vrijblijvende offerte aan, wanneer jouw nieuwe kunststof kozijnen maatwerk vereisen.

Prijzentabel kozijnen

Om het verschil in prijs overzichtelijk aan te geven, is er een prijzentabel gegeven. In deze tabel staan de prijzen van de standaard kunststof kozijnen die te bestellen zijn via onze webshop. De prijzen zijn inclusief HR++ dubbelglas en hang- en sluitwerk.

Soort kozijn Afmetingen (in cm) Prijs (inc. BTW)
Kunststof Kozijn – DK-V-DK 200 x 110 (zonder en met intrek) € 275.00 – € 303.00
200 x 80 (zonder en met intrek) € 295.00 – € 315.00
250 x 110 (zonder en met intrek) € 349.00 – € 390.00
250 x 80 (zonder en met intrek) € 320.00 – € 350.00
300 x 110 (zonder en met intrek) € 399.00 – € 439.00
300 x 80 (zonder en met intrek) € 332.00 – € 365.00
Kunststof Kozijn – V-DK-V 200 x 110 (zonder en met intrek) € 263.00 – € 289.00
200 x 80 (zonder en met intrek) € 230.00 – € 245.00
250 x 110 (zonder en met intrek) € 289.00 – € 329.00
250 x 80 (zonder en met intrek) € 280.00 – € 309.00
300 x 110 (zonder en met intrek) € 319.00 – € 349.00
300 x 80 (zonder en met intrek) € 262.00 – € 288.00
Kunststof Kozijn – V-DK 150 x 110 (zonder en met intrek) € 220.00 – € 246.00
150 x 80 (zonder en met intrek) € 205.00 – € 230.00
200 x 110 (zonder en met intrek) € 249.00 – € 275.00
Kunststof Kozijn – DK-V 150 x 110 (zonder en met intrek) € 220.00 – € 246.00
150 x 80 (zonder en met intrek) € 205.00 – € 230.00
200 x 110 (zonder en met intrek) € 249.00 – € 275.00
Kunststof Kozijn – V 50 x 215 € 135.00
100 x 215 € 185.00
Kunststof Kozijn – DK 50 x 50 tot 100 x 110 € 88.00 – € 184.00

Genoemde prijzen in de tabel zijn onder voorbehoud.

Huis verbouwen? Neem al je kozijnen mee

Ben jij flink aan het klussen in huis? Wacht dan niet langer en neem je kozijnen onder handen. Maar als je dan toch bezig bent, vergeet dan ook zeker niet te investeren in kunststof deuren. Het is vaak goedkoper om al je kozijnen en deuren in een keer te laten vervangen, dan om het afzonderlijk te doen. Daarnaast zorgt een investering in zowel kunststof kozijnen alsook in kunststof deuren, zoals een kunststof voordeur of kunststof schuifpui, ervoor dat je huis goed geïsoleerd wordt.

Kunststof deuren

Naast kozijnen, kun je ook kunststof deuren overwegen om jouw huis te verduurzamen. DHK heeft verschillende kunststof deuren in het assortiment. Zo hebben wij verschillende opties voor kunststof voordeuren, kunststof deuren zoals achterdeuren en kunststof schuifpuien. Bovendien verhogen kunststof deuren de veiligheid van je huis. Dus wil jij het inbrekers wat lastiger maken om binnen te dringen? Kies dan voor een kunststof deur.

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het direct voor een moderne entree en bovendien hebben deze kunststof voordeuren weinig tot geen onderhoud nodig. Om de zoveel tijd een schoonmaakbeurt met een natte doek volstaat.

Kunststof schuifpuien

Buiten kunststof deuren, zijn kunststof schuifpuien de ideale optie om het gevoel van buiten naar binnen te halen. Een schuifpui geeft een stuk meer elan aan jouw huis. Ook hierin verschillen de prijzen, afhankelijk van de grootte van de kunststof schuifpui. Kijk in onze webshop voor de prijzen van de kunststof schuifpuien die wij in ons assortiment hebben.

Kosten van kunststof deuren

Een hele berg aan voordelen dat is duidelijk. Maar wat zijn precies de kosten van een kunststof deur of kunststof voordeur? Deze kosten variëren van €800 tot €1.000. Deze kosten zijn afhankelijk van het type kunststof deur, kunststof voordeur of kunststof schuifpui die je wilt hebben. In onze webshop staan de prijzen van de standaard deuren vermeld. Toch op zoek naar maatwerk? Dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

De kunststof kozijnen specialist in Maastricht

Ben je na het lezen van al deze voordelen overtuigd wat betreft het aanschaffen van een duurzame variant voor jouw huis? Twijfel dan niet langer en breng eens een bezoekje aan onze website. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar voor al jouw onbeantwoorde vragen.