Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof kozijnen Simpelveld

Ben jij toe aan vervanging in je mooie ingerichte huis? Maar ben je niet meer alleen op zoek naar iets wat jouw huis mooier maakt, maar ook beter geïsoleerd? Of een duurzame aankoop waar je jarenlang geen omkijken naar hebt? Dan ben je bij kunststof kozijnen Simpelveld aan het goede adres. Een groot assortiment met kunststof kozijnen, maar ook andere variaties zijn mogelijk. Voor een kunststof deur of een kunststof schuifpui, die zorgen voor een milieuvriendelijke investering, bent je ook aan het goede adres. We bespreken uitgebreid de verschillende opties en de verschillende soorten goedkope kunststof kozijnen.

Welke soorten kunststof kozijnen zijn er?

Bij het selecteren van nieuw kunststof kozijnen zul je er al snel achter komen dat er eindeloos veel varianten mogelijk zijn. Maar wat past nu precies bij jou? Om daar een duidelijker beeld van te kunnen schetsen, zijn de verschillende varianten wij DHK kozijnen is ons aanbod hebben uiteengezet.

Raam- of deurkozijn

De eerste optie is een raam- of deurkozijn. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw raam- of deur, is kunststof voor beide varianten een optie. De verschillen zitten hem puur in het feit of het product binnen of buiten moet worden geplaatst. Een kunststof voordeur moet bijvoorbeeld voldoen aan inbraakveilige kenmerken. Voor een kunststof kozijn dat binnen wordt geplaatst, is dit minder van belang. Bovendien wil je dat de warmte binnen blijft en de kou buiten, hier moet je voor de kunststof kozijnen die buiten geplaatst worden meer op letten dan de varianten voor binnen.

Een vast kunststof kozijn simpelveld

Er wordt van de mogelijkheid ‘vast kozijn’ vooral gebruik gemaakt in combinatie met een raam dat openslaand van aard is. Doordat deze variant minder ingewikkeld is met betrekking tot het monteren, zie je dat ook terug in de prijs die voor een vast kozijn gerekend wordt. Veelal wordt dit type kozijn gebruikt in de voordeur, omdat het raam van de voordeur niet opgemaakt moet worden.

Een draaikiep kozijn

Een draaikiepraam is zeer gewild in Nederland. Dit komt vooral door het feit dat er twee verschillende standen mogelijk zijn. Zo kun je het raam volledig open gooien, maar kun je er ook voor kiezen om het raam op een kiertje te zetten. Dit heeft als voordeel dat je wel frisse lucht binnen krijgt, maar het niet meteen te koud wordt binnen. Zo wordt dit raam vaak gebruikt op de slaapkamer, zoals bij een dakkapel.

Valraam

Een raam waarbij de scharnieren van het kozijn aan de onderkant zitten, is veelal het valraam. Deze variant wordt vaak gebruikt ter ventilatie, maar waar er niet voldoende ruimte is voor een groot, openslaand raam.

Combinatie kozijnen

Naast deze losse varianten kunststof kozijnen, heeft DHK ook kozijnen die een combinatie maken van deze type. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kozijn die draaikiep-vast-draaikiep ramen heeft of voor een kozijn die vast-draaikiep-vast ramen heeft. Zo heb je in een kozijnen drie verschillende ramen. Heb je ander wensen over de samenstelling van de ramen in jouw kozijn? Geen probleem. DHK kozijnen maakt ook kunststof kozijnen op maat.

Voordelen andere varianten

Naast de keuze voor een kunststof kozijn, zijn er meerdere mogelijkheden die je hebt bij kunststof kozijnen Simpelveld. Zo kun je kiezen voor kunststof schuifpuien, zodat er een grotere mate van lichtinval het huis binnentreedt, of kunststof deuren om het huis beter te isoleren. We noemen hieronder de voordelen van de verschillende varianten.

Voordelen kunststof deuren Simpelveld

Er zijn vele voordelen van kunststof deuren. Zo zorgt een kunststof deur ervoor dat je niet meer hoeft te schilderen. Dit moet bij een houten deur wel gebeuren. Kies je voor een kunststof voordeur, dan komt daar nog is bij dat deze kunststof voordeur vele malen langer meegaat dan een houten deur. Zo zijn deze kunststof voordeuren bestand tegen verschillende vormen van heftige weersomstandigheden en daarnaast zijn kunststof voordeuren ook nog eens 100% recyclebaar. Bovendien zorgt de aanschaf van een kunststof deur er indirect ook voor dat je geld verdient. Het is namelijk zo dat deze kunststof deur vele malen beter isoleert dan een houten deur, waardoor je veel geld bespaart op de energierekening.

Voordelen kunststof schuifpuien Simpelveld

Naast alle voordelen van kunststof deuren, hebben ook de kunststof schuifpuien vele voordelen. Zo hebben ook deze kunststof schuifpuien weinig onderhoud nodig, maar zijn ze ook in verschillende kleuren beschikbaar. Als klap op de vuurpijl ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig door een kunststof schuifpui aan te schaffen. Wie wilt dat anno 2020 nou niet?

Kunststof kozijnen Simpelveld? DHK kozijnen is jouw specialist

Overtuigd van alle mogelijkheden die er zijn om via een kunststof kozijn iets terug te doen richting het milieu? En vergeet daarnaast de voordelen voor jezelf niet die bij een aankoop van een kunststof voordeur komen kijken. Neem bij interesse eens een kijkje op de website, of stel je vragen telefonisch. We zien of horen je snel, want kunststof kozijnen Simpelveld is jouw specialist!