Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof of aluminium kozijnen

Kunststof of aluminium kozijnen: welke van deze twee soorten moet je kiezen? Als je je huis een andere look wil geven met nieuwe kozijnen, heb je veel om uit te kiezen. Je moet niet alleen nadenken over het soort kozijn dat je wil, maar ook over de kleur en het soort raam waar je het op toepast. Veel keus, maar welk kozijn past het best bij jouw situatie?

Kunststof of aluminium kozijnen: wat is beter?

Bij kunststof of aluminium kozijnen gaat het er niet zo zeer om welke er beter is. Beide kozijnen hebben namelijk hun eigen voordelen. Toch zal je je afvragen welke het best is voor jouw situatie. Tegenwoordig zijn steellook kozijnen erg in trek. Ben jij ook op zoek naar steellook kozijnen? Dan kun je het best voor aluminium kozijnen kiezen. Steellook kozijnen van aluminium bootsen de look van echte stalen kozijnen goed na en het verschil is bijna niet op te merken.

Echte stalen kozijnen zijn in de regel duurder dan aluminium kozijnen. Daarnaast zijn aluminium kozijnen ook weer wat duurder dan kunststof kozijnen. Dus, ga je voor steellook kozijnen of passen zwarte kunststof kozijnen bijvoorbeeld beter bij je budget? Wat je ook kiest, DHK Kozijnen zorgt voor perfect op maat gemaakte kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen

Om een keus te maken tussen kunststof of aluminium kozijnen kun je de voordelen van deze twee soorten kozijnen vergelijken. Dit maakt het makkelijker om uiteindelijk de juiste kozijnen voor jouw situatie te kiezen. Hieronder de voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje:

Dit zijn slechts enkele voordelen van een kunststof kozijn. Een bijkomend voordeel van een kunststof kozijn is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn, maar dit geldt ook voor aluminium kozijnen. Het grootste voordeel van kunststof kozijnen ten opzichte van aluminium kozijnen is dat ze beter bij een kleiner budget passen. DHK Kozijnen maakt kunststof kozijnen volledig op maat, zodat ze bij jouw situatie passen.

De voordelen van aluminium kozijnen

Kunststof of aluminium kozijnen hebben veel voordelen die overeenkomen. Zo zijn aluminium kozijnen net als kunststof kozijnen heel eenvoudig schoon te maken. Het enige wat je hoeft te doen is om de twee jaar je kozijnen schoonmaken, om aanslag te voorkomen en je kozijnen mooi te houden. Daarnaast zijn zowel aluminium als kunststof kozijnen duurzaam en energiezuinig. Hieronder de belangrijkste voordelen van aluminium kozijnen op een rij:

Als je mee wil gaan in de trend van steellook kozijnen kun je het best voor aluminium kozijnen kiezen. Kunststof of aluminium kozijnen zijn allebei in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de kozijnen volledig bij je smaak passen. Het grootste voordeel van aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen is dat het geschikt materiaal is als je een huis of pand inbraakwerend wil maken.

Heb je vragen over de prijs van aluminium kozijnen? Informeer over de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Kunststof of aluminium kozijnen op maat

Wil je graag kunststof of aluminium kozijnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, DHK Kozijnen staat klaar om je te adviseren. Als de kozijnen uit onze voorraad niet helemaal bij je wensen passen, maken wij de aluminium of kunststof kozijnen graag op maat voor je. Wij vinden het belangrijk dat we passende kozijnen voor iedere klant leveren. Heb je specifieke kleuren in gedachten of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Waarom kozijnen bij DHK bestellen?

Naast dat DHK Kozijnen ervoor zorgt dat jij kunststof of aluminium kozijnen volledig naar wens krijgt, zorgen wij er ook voor dat we snel leveren. Als je bezig bent met verbouwen of gewoon andere kozijnen wil, kunnen wij ons voorstellen dat je deze snel in huis wilt. Wij streven ernaar om een offerte van de kunststof of aluminium kozijnen binnen 48 uur naar je op te sturen, zodat je snel een keus kunt maken. Als je een keus hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat de kozijnen zo snel mogelijk geleverd worden.

Bijpassende producten bij kunststof of aluminium kozijnen

Naast kunststof of aluminium kozijnen hebben we nog meer producten in huis die goed bij deze kozijnen passen. Kunststof of aluminium voordeuren behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Ben jij klaar voor stijlvolle kozijnen?

Contactformulier