Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof Schuifraam

Kunststof Schuiframen zijn ideaal voor situaties waar een raam open moet, maar er niet al teveel ruimte is voor een draai kiep raam. Omdat de kunststof schuifraam schuift in het kozijn en niet open klapt is er buiten het kozijn geen extra ruimte nodig in de kamer. Dit in tegendeel met een draai kiep raam die ruimte nodig heeft om open te kunnen. Een ander voordeel van een kunststof schuifraam is dat je de ruimte voor het kozijn ook kunt gebruiken. Hier kan je spullen neerzetten terwijl de kunststof schuifraam functioneel blijft. Ten slotte kan een schuifraam ook niet open waaien en creëert het geen gevaarlijke situaties. Een nadeel van een schuifraam is dat aan de buitenzijde van de railing zich snel vuil kan ophopen. Hierdoor zul je het vaker schoon moeten maken.

Twee systemen schuiframen

Een schuifraam kan geleverd worden in twee systemen. Bij het eerste systeem schuift de schuifraam over een railing in het kunststof kozijn. Bij dit systeem kan de schuifraam enkel schuiven. Deze schuifraam heeft een zeer lichte bediening en het gebruiksgemak is zeer hoog. Het tweede systeem is een kiep schuifraam. Omdat de railing van de schuifraam op het kozijn zit, dient deze schuifraam eerst gekiept te worden alvorens deze kan schuiven. Een nadeel van dit type schuiframen is dat er aan de buitenzijde een aluminium railing zichtbaar is, niet iedereen vindt dit even mooi. Tevens is deze schuifraam niet aangeraden bij grotere formaten in verband met het kiep mechanisme.

Ventilatie kunststof schuifraam

Het is mogelijk onze kunststof schuiframen met een ventilatierooster te voorzien, hierdoor kan de kunststof schuifraam blijven ventileren. Ook in gesloten positie. Dit is handig in situaties waar u het raam niet open kan laten staan. Zoals regen of met kou. Een ventilatierooster is dan de perfecte oplossing voor ventilatie.

Krukhoogte en beveiliging

Het is mogelijk de hoogte van de kruk aan te passen naar wens. In die bestelnotities kunt u aangeven hoe hoog u de kruk wilt hebben. Mocht u niks invullen dan houden wij onze standaardhoogte aan.

Voor extra beveiliging is mogelijk de kunststof schuifraam te bestellen met een cilinderslot aan de binnenzijde. Zo kunt u de kunststof schuifraam van binnen afsluiten met een cilinderslot.

Verder kunt u kiezen voor veiligheidsglas. Dit zijn minimaal 2 glasplaten op elkaar met folie ertussen. Dit glas is steviger en hierdoor een stuk lastiger om doorheen te komen. Tevens is dit type glas ook een stuk veiliger voor ongelukken in huis. Het zal niet zo snel breken.

Kleuren kunststof schuifraam

De kunststof schuiframen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Hierbij is het mogelijk de binnen- als de buitenzijde in kleur te nemen. Hierbij kan je ook kiezen om het kozijn en de extra kader een andere kleur te geven. Zo kun je de kunststof schuifraam helemaal naar wens personaliseren. Standaard wordt de kunststof schuifraam geleverd in de kleur standaardwit. Maar het is ook mogelijk deze in de kleur zwart, antraciet, creme en 30+ andere kleuren te krijgen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze of vragen naar aanleiding van onze kunststof schuiframen of andere producten? Bel ons (043-7200819) of stuur ons een mail ([email protected]). Benieuwd naar onze andere producten? Kijk dan ook is bij onze valramen.

Contactformulier