Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Schuifpui met loopdeur: waar rekening mee te houden

Als je overweegt je huis te verrijken met een schuifpui met loopdeur, zijn er verschillende punten waar je goed op moet letten. Dit type deur combineert de handigheid van een schuifpui met het gemak van een loopdeur en is daardoor een populaire keuze voor moderne woningen. In dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over schuifpuien met loopdeuren.

Wat is een schuifpui met loopdeur?

Een schuifpui met loopdeur is een schuifdeur die niet alleen open en dicht schuift, maar ook een geïntegreerde loopdeur heeft. Dit betekent dat je de schuifpui kunt gebruiken zoals elke normale deur, wat super handig is voor dagelijks gebruik, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om de hele pui te openen voor een grotere doorgang.

Wat voor soorten schuifpuien met loopdeuren zijn er?

Er zijn verschillende stijlen en materialen schuifpuien met loopdeuren. De meest voorkomende materialen zijn aluminium, kunststof en hout. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen wat betreft duurzaamheid, onderhoud en isolatie. Qua stijlen kun je kiezen uit hefschuifpuien en kiepschuifpuien, die elk een andere manier van bedienen hebben.

Bij DHK kun je terecht voor kunststof schuifpuien, dit is tegenwoordig de meest gekozen soort.

Wat zijn de voordelen van een schuifpui met loopdeur?

De grootste voordelen van een schuifpui met loopdeur zijn:

Waar moet je rekening mee houden bij de keuze van een schuifpui met loopdeur?

Bij het kiezen van een schuifpui met loopdeur moet je letten op:

Wat zijn de kosten van een schuifpui met loopdeur?

De kosten van een schuifpui met loopdeur variëren afhankelijk van het materiaal, de afmetingen, het type glas en de extra opties zoals anti-inbraaksloten. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €3.000 en €4.000.

Hoe werkt het installatieproces en onderhoud?

De installatie van een schuifpui met loopdeur kan je als handige klusser gemakkelijk zelf monteren. Het proces omvat het opmeten, verwijderen van de oude deur, en het zorgvuldig plaatsen van de nieuwe schuifpui.

Wat onderhoud betreft, is regelmatig schoonmaken van de rails en het smeren van de bewegende delen meestal voldoende om de deur soepel te laten functioneren.

Neem contact op!

Geïnteresseerd in het toevoegen van een schuifpui met loopdeur aan je huis? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of ons contactformulier. We helpen je graag met het kiezen en installeren van de perfecte schuifpui die aan al je wensen voldoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *