Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Wat kost een kunststof voordeur?

Je voordeur is het eerste dat mensen zien als ze je huis bezoeken. Het is dus niet voor niks dat je de investering in een kunststof voordeur overweegt. Zo’n deur is niet alleen mooi, er zitten ook een hoop voordelen aan vast. De kans is groot dat jij hier al van op de hoogte bent. Alleen nu is er nog één vraag die onbeantwoord blijft, de pronkende vraag: ”Wat kost een kunststof voordeur?”. Wij beantwoorden deze vraag voor je dit in blog en nemen je mee in een aantal voordelen van een kunststof voordeur.

Waarom investeren in een kunststof voordeur?

Je voordeur is dus je visitekaartje. Het is het eerste dat mensen zien als ze je bezoeken. Daarnaast is hij natuurlijk letterlijk onmisbaar. Zonder deur heb je een open gat in je muur zitten, waardoor het in de wintermaanden niet aangenaam warm zal zijn binnen en je in de zomers je huis uitdrijft. Daarnaast maak je het inbrekers zo wel erg makkelijk.

Enfin het is duidelijk dat je een voordeur niet kan missen. Maar dan is de vraag welke voordeur je gaat kiezen. Ga je voor kunststof, aluminium of hout? De keuze is aan jou. Wij raden je aan om te kiezen voor een kunststof voordeur, maar kunnen je niet dwingen. Adviseren kunnen we wel, dus daarom hier onze redenen om te investeren in een kunststof voordeur:

Beperkt onderhoud

Kunststof voordeuren vergen weinig onderhoud. Eigenlijk geen, op een sporadische schoonmaakbeurt na. Ideaal! Zo sta je niet om de zoveel jaar met een schuurpapiertje en een verfkwast in je handen.

Gaat langer mee dan houten deuren

Nog zo’n ideaal voordeel. Een kunststof voordeur gaat vele malen langer mee dan een houten voordeur. Dit betekent dat je niet snel een nieuwe deur aan zal hoeven schaffen.

Bestand tegen verschillende weersomstandigheden

En dat moet je in Nederland echt hebben. Ons weer is nogal wispelturig. De ene dag is het dertig graden buiten en ligt half Nederland aan het water en de volgende dag giet het met bakken uit de hemel en kan je je winterjas alweer tevoorschijn toveren. Geen overbodige luxe dus dat je voordeur het een en ander kan hebben als het op weersomstandigheden aankomt.

Wat kost een kunststof voordeur? Het antwoord

Cliché maar waar: de prijs van een kunststof voordeur is afhankelijk van een aantal factoren:

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en stel je jezelf nog steeds de vraag ”Wat kost een kunststof voordeur?”, check het in onze configurator. Daar stel je gemakkelijk en snel precies de voordeur samen die jij wil. En er komt ook gelijk een prijs uitrollen. Zo weet jij precies wat de investering in een kunststof voordeur gaat kosten.

Kunststof voordeuren bij DHK Kozijnen

Kan je in onze configurator niet de voordeur vinden die jij wil of zitten jouw afmetingen er niet tussen? Geen paniek! Bij DHK zijn we dol op maatwerk. Omdat niemand van wachten houdt, streven we ernaar om jou binnen 48 uur een offerte te sturen. Zo ben jij binnen een mum van tijd op de hoogte van de kosten van de investering. Wel zo fijn, toch? Je bereikt ons voor maatwerk via [email protected] of 043 720 0819.