Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Wat kost een schuifpui? Het eerlijke antwoord

Wat kost een schuifpui? Het eerlijke antwoord

Overweeg jij het aanschaffen van een schuifpui, maar weet je nog niet precies wat de kosten hiervoor gaan zijn? We begrijpen dat je niet zomaar overgaat tot aankoop en eerst antwoord wil op je vraag: ‘Wat kost een schuifpui?’. Bij DHK.nl helpen we je graag eenvoudig, zorgeloos en snel. Lees daarom hieronder precies wat de kosten van een schuifpui voor jou zijn.

Het prijskaartje van geluk

Een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval door een kwalitatieve schuifpui is niet gratis, daar zijn we eerlijk over. We vertelden je eerder al over de voordelen van een schuifpui. Een klein tipje van de sluier:

Voor we je de kosten verklappen, willen we je een vraag stellen: wat is geluk jou waard?

Nu willen we niet van de daken schreeuwen dat onze schuifpuien jou direct gelukkig maken, maar beeld je in dat je ’s zomers in de tuin kan genieten van het zonnetje, de barbecue aanstaat en je vrienden en familie vrolijk lachen. Ondertussen werp je een blik op je huis en zie je je strakke kunststof schuifpuien waar je geen jaarlijks onderhoud aan hoeft te plegen.

Dat klink goed, toch?

Wat kost een schuifpui: het antwoord

Het antwoord op de vraag: ‘Wat kost een schuifpui?’ kunnen we je eigenlijk niet zo zwart-op-wit geven. Pin ons daarom niet vast op vaste kosten voor een kunststof schuifpui. We gaan voor een persoonlijke oplossing en daar hangen we voor jou een eerlijk prijskaartje aan. Houd er wel rekening mee dat een kunststof kiep schuifpui met een standaard maat bij de €1.400 begint.

Kosten schuifpui berekenen

Maar wat zijn de kosten van een schuifpui dan wel? Deze kan je makkelijk berekenen via onze configurator. Via deze tool kan je makkelijk en snel een schuifpui samenstellen. De kosten worden dan direct voor je berekend.

Deze handige tool wordt veel gebruikt voor maatwerk. Zo creëer je namelijk een persoonlijke schuifpui voor wanneer een standaard kunststof schuifpui niet bij jou en jouw woning past.

Handig, zo’n tool!

Niet iedereen heeft dezelfde smaak en bijna niemand woont in exact dezelfde woning. Dat zijn dan ook de redenen dat wij onze configurator in het leven hebben geroepen. Wij vinden het belangrijk dat jij een kunststof schuifpui aan kan schaffen die bij jou past.

Heb je bijvoorbeeld kinderen? Dan is het toevoegen van veiligheidsglas een veilige en verantwoorde keuze. Ook is er de mogelijkheid om de schuifpui van buiten afsluitbaar te maken, zodat deze als een toegang van de tuin naar de woning kan dienen.

Wacht niet langer

Wacht dus niet langer en klik snel verder naar onze configurator om te ontdekken wat de opties en kosten van jouw schuifpui zijn.

Welkom bij DHK

Heb je nog vragen over onze kunststof schuifpuien of de kosten van schuifpuien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 043 720 0819. Liever mailen? Dat kan via [email protected] of vul het contactformulier in.