Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Kunststof kozijnen prijzen

Ben je op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en wil je graag vooraf weten wat dit ongeveer gaat kosten? Bij DHK Kozijnen snappen we dat de prijs een belangrijke rol speelt in jouw keuze. Daarom bieden we je heldere prijsinformatie en handige tools om de kosten online te berekenen.

Wat kost een kunststof kozijn?

De prijs van een kunststof kozijn hangt af van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het type glas en eventuele extra opties. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil.

Bij DHK Kozijnen vind je al kozijnen vanaf €280,-, een scherpe prijs voor topkwaliteit. Bekijk hier alle goedkope kunststof kozijnen.

Hoeveel betaal je voor kunststof kozijnen?

Naast losse kozijnen bieden we bij DHK Kozijnen ook complete oplossingen, zoals kunststof deuren met kozijn vanaf €399,-. Dit gaat om deuren in standaardmaten voor bijvoorbeeld een schuur, chalet of tuinhuisje. Een deur op maat begint al gauw vanaf €900,-.

Schuifpuien zijn er vanaf €1.400,-. Deze prijzen geven je een helder beeld van wat je kunt verwachten, maar zijn afhankelijk van jouw wensen

De prijzen van kunststof kozijnen berekenen

Met onze gebruiksvriendelijke online configurator bereken je eenvoudig de prijs van jouw ideale kozijn. Door je wensen stap voor stap in te voeren, zie je direct op welke kunststof kozijnen prijs jij uitkomt.

Stap-voor-stap kostenstructuur van kunststof kozijnen

  1. Kies jouw type kozijn.
  2. Selecteer de afmetingen en het type glas.
  3. Voeg eventuele extra’s toe, zoals ventilatieroosters.
  4. Kies de kleur, afstandhouder, beslag en eventuele accessoires zoals een insecthor.
  5. Bekijk de totaalprijs en pas aan waar nodig.

Prijsberekening van kunststof kozijnen online

Onze online tool voor prijsberekeningen is ontworpen om jou volledige duidelijkheid te bieden. Je ziet meteen hoe elke keuze de prijs beïnvloedt. De prijs verandert namelijk mee met elke keuze die je maakt, en zie je niet pas achteraf.

Zo kun jij een geïnformeerde keuze maken.

Tips voor prijsberekening

Het assortiment van DHK Kozijnen

Bij DHK Kozijnen vind je een uitgebreid assortiment aan kunststof kozijnen, (voor)deuren en schuifpuien, elk met een unieke uitstraling en functionaliteit. We nodigen je uit op onze website om zelf de vele mogelijkheden te verkennen.

Duurzaamheid en onderhoud

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Ze bieden uitstekende isolatie, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een comfortabel binnenklimaat.

Maatwerk en advies

Heb je specifieke wensen of ben je niet zeker wat het beste past in jouw situatie? Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van jouw ideale kozijn. Je bereikt ons via [email protected] of via 043 720 0819.