Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies
Snelle levering
Grote voorraad
Voordelige prijzen
Gratis advies

Geen producten in de winkelwagen.

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Wij waarderen enorm dat je gekozen hebt voor DHK.
We hopen dat je de bestelling in goede orde ontvangen hebt en lang en zorgeloos mag genieten van je nieuwe producten.

Is er iets mis?
Mocht er onverhoopt iets misgegaan zijn bij de bestelling dan lossen wij dit natuurlijk graag op, daar staan we voor.

Wel zijn er enkele voorwaarden die wij aanhouden:

Eventuele ontbrekende onderdelen dienen gemeld te worden per mail ([email protected]). Wij vragen je om een foto van de zending bij te voegen zoals deze ontvangen is waarop te zien is dat er een onderdeel van de bestelling ontbreekt. Ook vragen wij je het factuurnummer te vermelden.

Bij schade dient dit binnen 48 uur na ontvangst gemeld te worden, ook hierbij een afbeelding bijvoegen in de mail van de zending zoals deze aangekomen is. Als schade gemeld wordt nadat de zending uitgepakt of gemonteerd is mogen wij de claim helaas niet meer accepteren.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat het product dat je koopt ook goed is. Daarom krijg je bij je aankoop uiteraard garantie. Zo ben je verzekerd van en goed functionerend product. Voor de complete garantievoorwaarden ga naar:

http://dhk-kozijnen.nl/kenniscentrum/garantie

Retourneren

Is het product niet wat je zocht? Geen probleem! Je hebt 14 dagen bedenktijd voor standaardproducten. Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. Voor maatwerk producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Hierover lees je meer in onze algemene voorwaarden. Voor standaardproducten dien je een melding te maken per mail dat je product wil retourneren. Wij maken na ontvangst het bedrag zo snel mogelijk terug over naar je. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed. Na ontvangst controleren wij de geretourneerde goederen. Mocht het product gebruikt of beschadigd zijn kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen.

Kom je er toch niet uit?

Uiteraard helpen wij je graag verder! We zijn telefonisch bereikbaar op 043 7200819,
Whatsapp ons op 06 28470523 of mail ons op [email protected]